Nusret’in restoranına saldıran çeteye “Kuyu” operasyonu! 33 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Kuyu-7” operasyonlarında; elebaşılığını yurt dışında firari olan Volkan Reçber’in yaptığı organize suç örgütü üyesi 33 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İŞLEMEDİKLERİ SUÇ KALMADI

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; İstanbul ve İzmir’de düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerinin pek çok olaya karıştığı tespit edildi.

OPERASYON İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten öldürme, kasten adam öldürmeye teşebbüs gibi 25 ayrı suç eylemini gerçekleştirdikleri belirlenen şüpheliler için operasyonun düğmesine basıldı.

33 ŞÜPHELİ KISKIVRAK YAKALANDI

Operasyonlar sonucunda elebaşılığını yurt dışına firar etmiş Volkan Reçber’in yaptığı organize suç örgütü üyesi 33 şüpheli yakalandı.

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Adreslerde yapılan aramalarda ise 34 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet AK-47 Kalaşnikof uzun namlulu tüfek, 1 adet balistik yelek ve 1 adet Uzi olarak tabir edilen otomatik silah ele geçirildi.

NUSRET’İN RESTORANINA SALDIRMIŞLARDI

İstanbul Etiler Nusret’in restoranına yönelik silahlı saldırı yapılmıştı. Saldırı talimatının Barış Boyun tarafından suç örgütü lideri Volkan Reçber’in adamları tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir